en

Sponsoring

Wilt u uw diensten of producten onder de aandacht brengen van honderden B2B marketeers en communicatieprofessionals?

Deelnemers aan het B2B Marketing Forum zijn gemotiveerd en geïnteresseerd in nieuwe inzichten in hun marketingvak en in manieren om hun business te verbeteren. Als sponsor kunt u uw toegevoegde waarde van uw diensten of producten laten zien. Dit kan direct tijdens de sessies, of anders tijdens de ronde tafel-sessies en de face-to-face contacten. U kunt nu:

  • Uw positie nogmaals onder de aandacht brengen van de B2B marketing doelgroep
  • Uw brand awareness vergroten
  • Uw doelgroep op een plezierige manier kennis laten maken met uw merk
  • Uw diensten nog eens uitleggen aan uw doelgroep
  • Nieuwe potentiële klanten ontmoeten
  • En, bovendien kunt u uw naam verbinden aan een event dat gerenommeerde gastsprekers

Meer weten? Er zijn meerdere sponsorpakketten mogelijk.

Neemt u contact op met Sponsor Manager Shimon Ben Ayoun via mail shimon@b2bmarketingforum.nl of bel met +31 (0)6 159 522 46

Partners B2B Marketing Forum 2014

Main Sponsor

Logo_Oracle_site

Oracle Eloqua
As the leader in modern marketing, Eloqua is now the centerpiece of the Oracle Marketing Cloud. Our innovative marketing automation solutions help modern marketers target the right buyers, easily execute campaigns, get the best leads to sales and deliver the highest return on your marketing investment.

www.eloqua.com


Sponsors

showpad-lr

B2B adressen
Als onafhankelijk makelaar van relatiegegevens is B2B Adressen al meer dan 20 jaar actief voor Nederlandse bedrijven. Wij weten hoe belangrijk klantinformatie is en helpen u maximaal rendement uit uw direct marketing te halen.

www.b2badressen.nl


logo_bellhill_site

BellHill
U wilt de klanttevredenheid verhogen of effectiever met uw (potentiële) klanten omgaan. Uw salesprestaties beduidend verbeteren, nieuwe diensten introduceren of uw innovatieproces versnellen. BellHill management consultants helpt u dit te realiseren.

www.bellhill.nl


logo_copernica

Copernica
Copernica is krachtige marketing software voor e-mailmarketing, webpagina’s, mobile en automatische campagnes. Steeds meer bedrijven zetten Copernica Marketing Software in voor het genereren van leads en het informeren van hun relaties. Meer dan 3.500 gebruikers vertrouwen dagelijks op de succesvolle werking van Copernica Marketing Software.

www.copernica.com/nl


HowardsHome

HowardsHome
HowardsHome biedt innovatieve Content Curation oplossingen om de juiste online informatie te vinden, te organiseren en te delen. Hiermee worden medewerkers beter geïnformeerd en klanten aangetrokken, wat zorgt voor een beter bedrijfsresultaat. In de ruim 13 jaar die wij actief zijn in de Nederlandse markt hebben wij een uitgebreid klantenportfolio opgebouwd van meer dan 300 organisaties in diverse sectoren.

www.howardshome.com


qamel

Lemm en Ten Haaf/B2B
Lemm en Ten Haaf/B2B zet business-to-business communicatie op de kaart. Zakelijke communicatie met een helder gezicht. En met een simpel doel: resultaat! Aansprekende business-to-business communicatie, daar gaat het om. Scherp, onderscheidend, met emotie. Ook in B2B praten we immers met mensen, niet met bedrijven. En zo gaan we ook met onze klanten om – een persoonlijke klik leidt tot het beste resultaat. Vraag het aan klanten als DEKRA, Draka, HeadFirst, Novo Nordisk, Oracle, Paqell, Prysmian, Reyersen van Buuren, Schroders of Tradeplace. Of ervaar het zelf.

www.lemm-tenhaaf.nl


qamel

Qamel
Qamel is één van de eerste full service e-mail marketing bureaus van Nederland. Al vanaf 2002 zijn wij expert in e-mail communicatie. Onze medewerkers beschikken over opleiding en track-records op hoog niveau in de online- en marketingcommunicatie en deskundigheid op het gebied van IT en internet.

www.qamel.nl


sandd

Sandd
Sandd heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig postbedrijf dat inmiddels bijna 736 miljoen poststukken per jaar verwerkt voor zeer gerenommeerde bedrijven.

www.sandd.nl


showpad-lr

Showpad
Showpad allows you to easily create a sales and presentation app for your sales team. Upload and organize your sales materials, design the app and wow your customers.

www.showpad.com


Media Partners

Innovatie.tv – Media Partner

innoTVInnovatie.tv is de videoproducent die focust op moderne ondernemers en koplopers binnen het bedrijfsleven. Ons team maakt videoproducties, video-pitches en infomercials met een heldere boodschap, journalistiek aangepakt en visueel aantrekkelijk uitgevoerd. De inhoud staat voorop!

MarketingFacts – Media Partner

marketingfMarketingfacts.nl is één van de meest populaire marketing weblogs in Nederland. Feiten en cijfers over online interactieve digitale marketing worden afgewisseld met luchtige onderwerpen en video-interviews. Samen met de meer dan 200 bloggers informeert de redactie ongeveer 150.000 unieke bezoekers per maand. Marketingfacts.nl is in november 2002 opgericht door Marco Derksen, zelf onafhankelijk adviseur en docent interactieve marketing en nieuwe media.

MarketingTribune – Media Partner

MarketingTribune is een vakblad over merken en mensen en verschijnt 22 keer per jaar. Dagelijks stuurt MarketingTribune een nieuwsbrief met relevanteMT B2B
informatie voor elke marcom professional. Kijk hier voor abonnementen en meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief.

MT MediaGroep – Media Partner

Management Team is het grootste business-magazine van Nederland, en inspireert en informeert zakelijke topbeslissers bij het succesvol runnen van hun bedrijf. Met een magazine, een website, een dagelijkse nieuwsbrief, verschillende mobiele apps en diverse evenementen heeft Management Team intensief contact met deze 200.000 belangrijkste zakelijke beslissers van Nederland. Voor B2B-marketeers biedt Management Team tal van mogelijkheden om deze bijzondere doelgroep op een relevante manier te bereiken.

NIMA – Branche Partner

Marketeers hebben een leidende rol in duurzaam markt- en klantgericht ondernemen. We zien het als onze missie om hen daarin te stimuleren. NIMA biedt een platform aan marketeers ter versterking van hun marketing kennis, hun vaardigheden en hun netwerk. Dit is niet alleen goed voor de marketeer, het is ook goed voor de organisatie en de klant waarvoor hij werkt. En natuurlijk voor de ontwikkeling van het marketingvak.

Platform voor Klantgericht Ondernemen

pvkoPlatform voor Klantgericht Ondernemen verenigt professionals die bij willen dragen aan een klantgericht Nederland en belang hebben bij het delen van kennis en ervaring op het gebied van Klantgericht Ondernemen en CRM.PvKO organiseert en faciliteert veel bijeenkomsten en biedt daarnaast ook op het online kennisportaal www.pvko.nl leden de mogelijkheid om kennis te vergroten en ervaring te delen met vakgenoten om zodoende invulling te geven aan de maatschappelijke missie: Het stimuleren van een klantgerichter Nederland t.b.v. ons Bruto Nationaal Geluk (uitsluitend positieve klantervaringen) en ons Bruto Nationaal Product (succesvol ondernemende organisaties).

Voor meer informatie www.pvko.nl

 

SalesManagementlogo-salesmanagement

SalesManagement is hét vakblad voor de commerciële beslisser.

SalesManagement publiceert over Mensen – Middelen en Methodes die relevant zijn voor commercieel leiderschap. We schuwen daarbij de breedte niet en verkennen samen met (inter)nationale experts het gehele spectrum van het vakgebied Sales- en Accountmanagement. Leidinggeven en motiveren, persoonlijke effectiviteit, methoden en technieken en nieuwe media behoren tot de vaste redactionele aandachtsgebieden. SalesManagement toetst theoretische concepten aan de praktijk van alledag. SalesManagement draagt aantoonbaar bij aan het succes van haar lezers en vormt al meer dan 25 jaar het belangrijkste platform voor commerciële beslissers in Nederland. Een abonnement op SalesManagement biedt een aantoonbaar rendement van 500% per jaar. www.salesonline.nl

TNS NIPO – Research Sponsor

TNS NIPO is onderdeel van de TNS Group, een van ’s werelds grootste leveranciers van marktonderzoek. Het TNS-netwerk biedt u toegang tot onderzoekservaring en expertise in meer dan tachtig landen. TNS is internationaal marktleider op het gebied van customer research, finance en opinieonderzoek.

 

DDMA

ddma
DDMA is de branchevereniging voor dialoogmarketing. DDMA biedt deskundige en praktische kennis over datadriven marketing, waarbij relevantie van reclame en respect voor privacy centraal staan. Als service aan onze leden (opdrachtgevers & dienstverleners), als gesprekspartner van Den Haag en Brussel en als promotor van kwaliteit in de sector. DDMA is houder van en staat voor het Privacy Waarborg. www.ddma.nl

B2B Marketeers

b2bmarketeersb2bmarketeers.nl is een onafhankelijk magazine over b2b marketing waar b2b marketeers kennis, ervaringen en visies op het gebied van business-to-business marketing delen. Op deze site vind je handige tools, cases, visies en marketing theorieën die verband houden met business-to-business marketingDe Het doel van b2bmarketeers.nl is om het kennis, opinie en visieplatform te worden voor de b2b marketeer in Nederland.

www.b2bmarketeers.nl

Registreer nu
A product by spotONvision
BBP Media