en

Over ons

B2B Marketing Forum is een initiatief van spotONvision een marketing en communicatiebureau dat zich richt op B2B marketing en BBP Media,  een onafhankelijk B2B mediabedrijf, dat al meer dan 10 jaar is gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie.

B2B Marketing Forum organiseert het jaarlijkse event in Nederland dat zich richt op business-to-business marketing- en communicatieprofessionals.

Er zijn in Nederland meer dan 2 miljoen bedrijven actief, waarvan zeker de helft zich in een B2B omgeving bevinden. Het B2B Marketing Forum is geboren uit behoefte om content en ideeen met elkaar te delen. B2B marketeers hebben doorgaans complexe uitdagingen. Denk aan “hoe verkoop ik complexe producten of diensten via resellers?”, “Hoe nurture ik mijn leads in een 2-jarige sales-cyclus?”,  ”Hoe zet ik social media in in een B2B marketing mix?” of “Hoe meet ik mijn succes en wanneer heb ik mijn marketing-investering terugverdiend?”.

Deze onderwerpen komen niet alleen in presentaties aan bod, maar ook in topic-sessies tijdens de lunch en extra sessies die plaatsvinden naast de keynotes presentatie. In 2010 organiseerde spotONvision voor het eerst het B2B Marketing Forum in Nederland. Zie hier het B2B Marketing Forum 2010 programma en de sprekers van 2010. Ook in 2011 en in 2012 zette spotONvision een succesvol programma neer. Bekijk hier het programma van 2011, het programma van 2012 en het programma van 2013.

 

Registreer nu
A product by spotONvision
BBP Media